Eredivisie-transfer naar Feyenoord, Ajax of PSV mogelijk: Ik sluit niets uit

Eredivisie-transfer naar Feyenoord, Ajax of PSV mogelijk: "Ik sluit niets uit"

05-06-2017 09:18
23

Sam Larsson verwacht dat sc Heerenveen deze zomer meewerkt aan een transfer. Na drie seizoenen in Friesland zegt hij toe te zijn aan een stap hogerop.

Larsson werd de laatste transferperiodes voortdurend gelinkt aan andere clubs, maar Heerenveen hield hem binnenboord. In de zomer lijkt het er alsnog van te komen. "Heerenveen weet zelf ook dat het tijd is voor mij om een volgende stap te zetten", zegt Larsson tegen Fotbollskanalen.

Wedden

Meer odds

"Ik heb het standpunt van Heerenveen om mij niet te verkopen altijd gerespecteerd. De laatste jaren ben ik een paar keer in de positie geweest dat ik kon vertrekken, maar het is niet gebeurd. Prima, maar nu heb ik de ambitie om een stap te zetten."

Over belangstelling heeft de Zweedse aanvaller niet te klagen. "Er is duidelijk veel belangstelling voor mij, maar een transfer is afhankelijk van verschillende factoren", aldus Larsson, die niet weet of hij naar het buitenland wil óf nog een stap binnen Nederland - naar Feyenoord, Ajax of PSV - wil maken. "Ik sluit niets uit. Na mijn vakantie ga ik nadenken."