Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Sparta

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Sparta

07-06-2017 10:30
9

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopende verbintenis hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van nummer vijftien Sparta. In onderstaand overzicht de transfervrije spelers van De Kasteelheren.

Ricardo Kieboom
De Rotterdamse doelman was het afgelopen seizoen derde keus, achter Roy Kortsmit en Michael Verrips. Kieboom wil echter meer speelminuten, waardoor een transfervrij vertrek uit Rotterdam-West de enige optie was.

Florian Pinteaux
Pinteaux kwam een jaar geleden over van het Franse Châteauroux, maar lijkt nu alweer te mogen verhuizen. De 25-jarige linksback begon het seizoen als basisspeler, maar raakte al snel zijn basisplaats kwijt aan Sherel Floranus.

David Mendes da Silva
De 34-jarige controleur onderbrak een jaar geleden zijn voetbalpensioen voor een rentree bij de kersverse Jupiler League-kampioen. Sparta wil nu een jaar langer door met Mendes da Silva, maar beide partijen zijn nog niet tot een akkoord gekomen.

Roland Bergkamp
Mede door hardnekkig blessureleed kwam de achterneef van Dennis Bergkamp tot slechts 37 speelminuten dit seizoen. Het contract met de spits wordt dan ook niet verlengd.