'Sánchez en zaakwaarnemer niet op één lijn over volgende werkgever'

'Sánchez en zaakwaarnemer niet op één lijn over volgende werkgever'

07-06-2017 14:37
22

Alexis Sánchez heeft een voorkeur voor een transfer naar Manchester City. Dat meldt de Chileense journalist Maks Cardenas, die bovendien meldt dat de zaakwaarnemer van de Arsenal-aanvaller een voorkeur heeft voor Bayern München.

Sánchez heeft nog een contract tot medio 2018 bij Arsenal en moet deze zomer dus verkocht worden als hij besluit zijn verbintenis niet te verlengen. Hoewel de Londenaren goede hoop hebben dat de Chileen zijn toekomst aan de club gaat verbinden, strijden de clubs om de dure handtekening van Sánchez.

De drie overgebleven kandidaten lijken Manchester City, Chelsea en Bayern München. Paris Saint-Germain is al afgehaakt vanwege de torenhoge salariseisen (320.000 euro per week) van de Chileense aanvaller. Volgens Cardenas zijn er nu twee serieuze opties over voor Sánchez: Manchester City, dat de voorkeur van de speler zelf geniet, en Bayern München, waar zijn zaakwaarnemer Sánchez graag naartoe wil brengen. Het probleem bij Manchester City is dat Arsenal Sánchez niet graag aan een concurrent verkoopt. Bayern München geniet niet de voorkeur van de aanvaller zelf omdat de Bundesliga niet uitdagend genoeg is.