'Manchester United durft het niet aan en beëindigt samenwerking met Ibrahimovic'

'Manchester United durft het niet aan en beëindigt samenwerking met Ibrahimovic'

08-06-2017 14:52
52

Manchester United en Zlatan Ibrahimovic (35) gaan waarschijnlijk níet met elkaar door. Dat meldt Sky Sports donderdagmiddag. De winnaar van de Europa League heeft besloten om de geblesseerde Zweed geen nieuw contract aan te bieden. 

Ibrahimovic raakte in april zwaargeblesseerd aan zijn knie. De medische staf van United verwacht dat de topscorer pas in december weer fit is. Het contract van Ibrahimovic loopt op 1 juli aanstaande af en dus moet er snel een beslissing worden genomen over zijn toekomst. Sky Sports heeft uit 'bronnen' vernomen dat United waarschijnlijk niet van plan is om door te gaan met Ibrahimovic. Een nieuw megacontract zou op dit moment te riskant zijn.

Vrijdagochtend rond 10.00 uur zal definitief bekend worden of de wegen van United en Ibrahimovic scheiden. Alle clubs uit de Premier League moeten dan officieel bekend maken welke spelers met een aflopend contract vertrekken. Ibrahimovic maakte afgelopen seizoen 28 doelpunten in 46 officiële duels namens de ploeg van manager José Mourinho.