Milan gaat helemaal los op transfermarkt en is akkoord over vierde grote zomerdeal

Milan gaat helemaal los op transfermarkt en is akkoord over vierde grote zomerdeal

08-06-2017 19:25
13

AC Milan heeft deze zomer grote plannen. De Italiaanse club wil met Baldé Keita de vierde versterking voor volgend seizoen vastleggen.

De zaakwaarnemer van de Lazio-aanvaller heeft aan Sky Sport Italia bevestigd dat AC Milan een akkoord heeft bereikt met de Romeinen over de transfersom. "De voorzitter heeft me verteld dat er een akkoord is met Milan. Nu moeten we onze eigen afwegingen maken", wil zaakwaarnemer Roberto Calenda een definitieve transfer niet meteen bevestigen.

Wedden

Meer odds

Juventus en Liverpool worden ook aan Keita gelinkt. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2018 bij Lazio en heeft nog geen nieuwe aanbieding van zijn club gekregen. "Er is nooit een concreet voorstel op tafel gekomen van Lazio", zegt Calenda. Woensdagavond werd in Italiaanse media nog melding gemaakt van een akkoord van AC Milan voor een dubbeldeal van vijftig miljoen euro. Keita en Lucias Biglia zouden voor dat bedrag de overstap naar Milaan maken.

Donderdagavond bevestigde de club de komst van Ricardo Rodriguez al. De Zwitser komt voor achttien miljoen euro over van VfL Wolfsburg. Ook Franck Kessié (Atalanta Bergamo) en Mateo Musacchio (Villarreal) werden al gecontracteerd.