'Ajax wil dat ik blijf, maar het is misschien een mooi moment om elders te kijken'

'Ajax wil dat ik blijf, maar het is misschien een mooi moment om elders te kijken'

09-06-2017 23:54
59

Joël Veltman heeft een contractaanbieding van Ajax op zak, maar weet niet nog niet of hij deze gaat accepteren. De verdediger heeft de 'prikkel om een stap te maken'. Het huidige contract van Veltman loopt nog tot de zomer van 2018.

Veltman betwijfelt of hij zijn carrière wil vervolgen bij Ajax, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Normaal is het of bijtekenen of vertrekken, aangezien ik nog maar een jaar heb", zegt de verdediger. "Dat vind ik ook logisch. Na mijn vakantie zal er duidelijkheid komen, maar de prikkel om een stap te maken is nu wel groter dan voorheen."

"De aanbieding is een mooi signaal van Ajax, ze willen dat ik blijf, maar het is nu misschien wel een mooi moment om elders te kijken. Maar dan moet ook wel de juiste club voorbij komen, vooralsnog is er niets concreet. Ik wacht wel af en heb geen haast."

Mocht Veltman blijven, dan is dat onder een andere hoofdtrainer. Peter Bosz vertrok deze week naar Borussia Dortmund. Wie de opvolger van Bosz wordt, is nog niet bekend. "Ik heb daarover nog niets gehoord, al vernam ik wel in de media berichten over Keizer. Dat is een heel goede trainer, we wachten wel af. Nu eerst vakantie vieren."