Update: Ibrahimovic zet nog geen punt achter carrière: Hij zal terugkeren

Update: Ibrahimovic zet nog geen punt achter carrière: "Hij zal terugkeren"

10-06-2017 11:54
26

Zlatan Ibrahimovic heeft op bijzondere wijze gereageerd op zijn vertrek bij Manchester United. De spits plaatste een opmerkelijke video op Instagram waar de voetballiefhebbers niet zo goed raad mee wisten.

Rond middernacht, uren nadat de Premier League een lijst bekendmaakte met daarop de spelers die zijn vrijgegeven door clubs waaronder Ibrahimovic, verscheen er een filmpje op de Instagram van Zlatan waarop te zien was dat hij in bed lag. Onder een fluiterig muziekje kwamen langzaam maar zeker voetbalschoenen onder het dekbed vandaan. De Engelse media zien het als een hint van de Zweed dat hij, ondanks zijn vertrek bij United, niet stopt als voetballer.

Ibrahimovic is momenteel herstellende van een zware knieblessure en zal nog wel maanden nodig hebben om klaar te zijn voor zijn rentree. Al jaren wordt er gespeculeerd over een mogelijke transfer van Zlatan naar de Verenigde Staten en ook nu wordt die optie als meest aannemelijk gezien. 

Wedden

Meer odds

Update 11.54: Zlatan Ibrahimovic zet in ieder geval nog geen punt achter zijn carrière. Dat bevestigt Mino Raiola, zaakwaarnemer van de Zweedse superster. "Hij zal terugkeren als voetballer", zegt Raiola tegen Il Messaggero. Ibrahimovic kampt met een zware blessure en is sinds vrijdag officieel clubloos.