BBC openbaart berucht Costa-appje van Conte: 'Hi Diego'

BBC openbaart berucht Costa-appje van Conte: 'Hi Diego'

10-06-2017 09:31
15

Het beruchte appje waarmee Chelsea-manager Antonio Conte Diego Costa liet weten dat hij moet vertrekken ligt nu ook op straat. De BBC heeft de inhoud van het bericht in handen en heeft daar een reconstructie gemaakt.

In het appje van Conte stond de volgende tekst: 'Hi Diego, ik hoop dat alles goed gaat. Dank voor het seizoen dat we samen hebben meegemaakt. Veel succes volgend seizoen maar je maakt geen deel uit van mijn plannen.'

Wedden

Meer odds

Volgens de BBC, dat de inhoud van het bericht heeft nagetrokken en nu bevestigt dat dit de tekst is, liep het als volgt: eerst stuurde Conte al zijn spelers een berichtje om ze een goede vakantie te wensen en ze op het hart te drukken dat ze fit moeten blijven. Costa stuurde vervolgens een grapje terug en daarna besloot Conte het bovenstaande bericht naar de spits te sturen. Inmiddels heeft Costa het bericht al laten zien aan ploeggenoten, directieleden en inmiddels dus ook met journalisten.

Chelsea is niet blij met hoe Conte de situatie heeft aangepakt, omdat het de club nu miljoenen kan gaan kosten. AC Milan, Atlético Madrid (na het transferverbod) en China worden als mogelijke bestemmingen van Costa gezien.