'Tottenham gaat enorm verlies maken op peperdure miskoop Sissoko'

'Tottenham gaat enorm verlies maken op peperdure miskoop Sissoko'

11-06-2017 15:11
17

Tottenham Hotspur hoopt dat de interesse van Olympique Marseille in Moussa Sissoko snel concreet wordt. In augustus 2016 betaalde Spurs zo'n 35 miljoen euro voor de Franse middenvelder - een clubrecord. Zijn debuutjaar in Noord-Londen werd echter een fiasco. 

Sissoko (27) zat vrijwel wekelijks op de bank. De international scoorde niet één keer namens de nummer twee van de Premier League. Een aantal Chinese clubs toonde de afgelopen weken interesse in Sissoko, weet The Daily Mirror, maar Tottenham heeft nu vooral de hoop gevestigd op Marseille.

De Franse grootmacht wil zich in de zomer versterken met een aantal grote namen. Sissoko is er daar één van. Spurs en manager Mauricio Pochettino moeten er sowieso rekening mee houden dat de oud-speler van Newcastle United en Toulouse véél minder dan de betaalde 35 miljoen euro oplevert. L'OM zou maximaal achttien miljoen euro willen neertellen. 

Vrijdagavond kwam Sissoko nog in actie namens de nationale ploeg van Frankrijk. Les Bleus verloren op bezoek bij Zweden met 2-1.