Napoli hoeft zich nog niet te melden bij Zoet: Prioriteit is bij Napoli blijven

Napoli hoeft zich nog niet te melden bij Zoet: "Prioriteit is bij Napoli blijven"

13-06-2017 13:55
11

Jeroen Zoet wordt veelvuldig gelinkt aan Napoli en wordt daar gezien als de eventuele opvolger van Pepe Reina. Een vertrek van de Spanjaard uit Napels is echter allesbehalve aanstaande. Zijn zaakwaarnemer Manuel Garcia Quillon geeft aan dat Reina vooralsnog enkel met Napoli bezig is.

"Nee, er speelt niets", zo laat Reina's zaakwaarnemer weten tegenover Calciomercato. "In Italië is er alleen Napoli. De Premier League? We spreken over een belangrijke speler, eentje die veel clubs zouden willen hebben. Zijn prioriteit is om bij Napoli te blijven." Een contractverlenging is echter ook niet aan de orde. "We hebben erover gesproken, maar meer ook niet."

Reina, die in verband wordt gebracht met Newcastle United en AC Milan, is bezig aan zijn tweede opeenvolgende seizoen in Napels. De 34-jarige sluitpost kwam daarvoor uit voor Bayern München, Liverpool en Villarreal en werd in zijn tijd in Engeland ook al eens verhuurd aan Napoli. De afgelopen twee seizoenen stond hij in nagenoeg alle competitiewedstrijden onder de lat bij de Partenopei'. Daarmee eindigde hij afgelopen seizoen derde in de Serie A. Napoli komt komend seizoen derhalve uit in de voorronde van de Champions League.