Vertrek De Wolf zorgt voor shock: 'Liet doorschemeren het naar zijn zin te hebben

Vertrek De Wolf zorgt voor shock: 'Liet doorschemeren het naar zijn zin te hebben"

13-06-2017 18:27
22

Het bestuur van GVVV heeft vol verbazing gereageerd op het plotselinge vertrek van John de Wolf bij de Tweede Divisie-club. De Wolf maakte dinsdag bekend volgend seizoen bij het één niveau lager spelende Spakenburg aan het roer te staan. In Veenendaal zagen ze het vertrek totaal niet aankomen. 

"We waren volledig verrast", zo laat Luuk Budding, bestuurslid technische zaken van de tweededivisionist, 'met enig onbegrip in zijn stem' weten aan De Gelderlander. "In oktober hadden we het contract met John met twee jaar verlengd en we hadden geen enkele indicatie dat hij interesse in een andere club had, laat staan met andere clubs in gesprek was. Volgens John liet hij zijn hart spreken omdat het zijn droom was om ooit een keer trainer van Spakenburg te zijn."

Budding zegt dat de oud-profvoetballer steeds liet doorschemeren het naar zijn zin te hebben bij GVVV. De Wolf gaat er volgend seizoen sportief niet op vooruit. Met zijn nieuwe club Spakenburg komt De Wolf immers in de Tweede Divisie uit, terwijl Spakenburg in de Derde Divisie speelt.