Aanbiedingen van 'mooie clubs' uit Europa voor Van Wolfswinkel: Erg fijn

Aanbiedingen van 'mooie clubs' uit Europa voor Van Wolfswinkel: "Erg fijn"

14-06-2017 21:34
3

De keuze viel uiteindelijk op FC Basel, maar Ricky van Wolfswinkel had de keuze uit meer 'mooie clubs'. Dat vertelt de Nederlandse spits op de website van zijn management Soccer Vision. Van Wolfswinkel signeerde woensdag een driejarig contract bij Basel. 

Uit 'verschillende hoeken van Europa' stroomden de aanbiedingen binnen na een succesvol seizoen bij Vitesse, onthult de aanvaller. "Daar zaten mooie clubs tussen, maar ik ben door de afgelopen jaren wel voorzichtig en zorgvuldiger geworden in die keuzes. Maar bij FC Basel had ik meteen een goed gevoel."

Wedden

Meer odds

"Zeker nadat ik daar op bezoek was geweest voor een gesprek met beleidsbepalers Marco Streller en Alexander Frei en de nieuwe trainer Raphaël Wicky. Hij begint komend seizoen als hoofdtrainer, nadat hij het de afgelopen jaren goed deed met de jeugdploegen van FC Basel", vervolgt Van Wolfswinkel.

"Met hem heb ik de afgelopen weken ook nog een aantal keren over de telefoon gesproken, dus ik weet precies wat de club van plan is met mij. Dat vind ik erg fijn."

"Uit de eerste indrukken is me duidelijk geworden dat FC Basel enorm ambitieus is, maar ook een echte familieclub is. Zwitsers zijn hele rustige en gemoedelijke mensen, daar gedij ik goed in."

Lees ook: Van Wolfswinkel gepresenteerd: 'We hebben hem meerdere malen bekeken'