Clubleiding boos op Feyenoord-icoon De Wolf: 'Zegt alles over John'

Clubleiding boos op Feyenoord-icoon De Wolf: 'Zegt alles over John'

15-06-2017 17:24
15

De clubleiding van GVVV is ontstemd over het vertrek van trainer John de Wolf naar Spakenburg. Ondanks zijn doorlopende verbintenis van twee jaar ging de oefenmeester in op een aanbod van de club uit de Derde Divisie. GVVV wist daar niets van.

"Dit voelt als een overval", reageert Loek Budding, bestuurslid technische zaken van GVVV, in gesprek met de Gelderlander. "Ondanks de goed verlopen samenwerking de afgelopen anderhalf jaar, heeft John ons vanaf het eerste moment niet geïnformeerd over de interesse van Spakenburg. Spakenburg heeft John bovendien benaderd zonder ons in kennis te stellen en zonder zijn doorlopende contract van twee jaar te respecteren. Dat zegt veel over de club Spakenburg, maar ook over John."

Rob de Boer, voorzitter van de technische commissie van GVVV, werd afgelopen dinsdagochtend door De Wolf uitgenodigd voor een gesprek. Nadat bekend werd dat De Wolf vertrekt naar Spakenburg, belde De Boer Budding op. "Dat John mij als verantwoordelijke man niet heet uitgenodigd voor deze ontmoeting, vind ik een vreemde actie. We hebben de afgelopen weken en maanden veel contact met elkaar gehad over de a-selectie. John's reden hiervoor is mij onbekend", zegt Budding.

GVVV heeft volgens de Gelderlander contact gezocht met Spakenburg om te onderhandelen over een transfersom.