'Relatie tussen Conte en Chelsea verder verslechterd: nu manager boos op club'

'Relatie tussen Conte en Chelsea verder verslechterd: nu manager boos op club'

15-06-2017 20:33
9

Antonio Conte en Chelsea beleefden met de Premier League-titel een succesvol seizoen met elkaar, maar na het einde van het seizoen zijn de spanningen tussen de manager en de club hoog opgelopen. Nu is het de beurt aan de Italiaan om boos te zijn.

Conte heeft zijn frustraties over het transferbeleid van Chelsea aan de clubleiding kenbaar gemaakt, meldt La Gazzetta dello Sport. De Chelsea-manager wil nu actie zien van de club op de transfermarkt, maar daar is voorlopig nog geen sprake van. Terwijl Manchester City en Manchester United al met miljoenen smeten, laat de eerste aankoop van de kampioen nog op zich wachten.

Chelsea leek dicht bij de komst van Tiemoué Bakayoko van AS Monaco, maar ook die deal is nog niet afgerond. Conte is daar boos over en volgens de Italiaanse krant is er inmiddels behoorlijke onrust op Stamford Bridge. De wederzijdse spanningen tussen de coach en de club lopen de laatste weken hoog op. Eerder was Chelsea nog woest op Conte voor de manier waarop hij Diego Costa in een appje duidelijk maakte dat hij niet meer welkom was bij de clu volgend seizoen.