Brands leest berichten over Lozano maar besluit opnieuw niet te reageren

Brands leest berichten over Lozano maar besluit opnieuw niet te reageren

15-06-2017 22:06
41

PSV heeft er opnieuw voor gekozen niet te reageren op de steeds sterker wordende verhalen dat Hirving Lozano naar Eindhoven komt. Het Eindhovens Dagblad informeerde bij technisch manager Marcel Brands naar de situatie.

Brands heeft de berichten wel gelezen, maar houdt volgens de krant 'zijn kruit droog en zegt niks over de positie van PSV'. De Eindhovenaren reageren al weken niet officieel op alle berichten vanuit Mexico over een aanstaande komst van Lozano naar PSV.

Donderdag zijn de kranten stelliger dan ooit tevoren over de transfer van de 21-jarige Mexicaan naar de Eredivisie-club. In Spanje meldt Marca dat Lozano binnen enkele uren gaat tekenen en ook de tv-zender FOX in Mexico bericht dat Lozano op zeer korte termijn naar PSV verkast. Om de nek van het toptalent hangt een prijskaartje van twintig miljoen euro, dus het lijkt onwaarschijnlijk dat PSV zelf dat hele bedrag voor rekening neemt. Eerder werd er gesproken over een mogelijke deal samen met Manchester City, dat hem vervolgens twee jaar zou verhuren aan de Eindhovenaren.