'De Boer maakt pas op de plaats in Londen: nieuwe kandidaat bij Palace'

'De Boer maakt pas op de plaats in Londen: nieuwe kandidaat bij Palace'

20-06-2017 08:50
24

Niet Frank de Boer, maar Sean Dyche is momenteel topfavoriet om de nieuwe manager van Crystal Palace te worden. The Burnley Express meldt dinsdag dat Dyche is benaderd door de formatie uit Londen. Palace zou onlangs ook een gesprek hebben gevoerd met de clubloze De Boer. 

Dyche is sinds 2012 manager van Burnley. De Brit promoveerde sindsdien twee keer met The Clarets en slaagde er afgelopen jaargang in om zich met Burnley te handhaven in de Premier League. Palace is na het vertrek van Sam Allardyce op zoek naar een nieuwe trainer. Een gesprek met Dyche staat nu op de planning. 

In de afgelopen weken zijn tal van namen gelinkt aan Palace. Mauricio Pellegrino, voormalig trainer van Aláves, staat er goed op bij de bookmakers en De Boer dus ook. De Nederlander zit sinds zijn ontslag bij Internazionale zonder club.

Ook bij Southampton wordt De Boer genoemd. The Saints stuurden afgelopen week Claude Puel de laan uit. De Boer gaf al meerdere keren aan dat hij komend seizoen graag weer aan de slag wil gaan.