Mathijsen maakt indruk en krijgt nieuwe functie bij Willem II: 'Heeft hij bewezen'

Mathijsen maakt indruk en krijgt nieuwe functie bij Willem II: 'Heeft hij bewezen'

20-06-2017 09:38
4

Joris Mathijsen krijgt een nieuwe rol bij Willem II. De oud-international is benoemd tot technisch directeur van de Tricolores. Afgelopen seizoen 'debuteerde' Mathijsen in Tilburg als technisch manager. 

"We zijn erg tevreden over het werk dat Joris sinds zijn komst verricht heeft. Hij heeft zijn meerwaarde voor de club het afgelopen seizoen bewezen. Door hem tot technisch directeur te benoemen spreken wij ons vertrouwen in Joris uit", legt algemeen directeur Berry van Gool uit op de website van de club. "Het is dan ook een logische stap dat we zijn verantwoordelijkheden uitbreiden en daarmee de club verder versterken."

Mathijsen (37) is trots op zijn promotie. "Het is een juiste stap gebleken om terug te keren naar Willem II. Ik waardeer het vertrouwen van de raad van commissarissen en directie van de club."

Willem II laat weten dat de voormalig speler van onder meer AZ, Hamburger SV en Oranje verantwoordelijk wordt voor 'de spelersselectie, technische staf, medische staf, jeugdopleiding en scouting'.