Brands: Ik ben zelfs nog een weekend op en neer naar Mexico gevlogen

Brands: "Ik ben zelfs nog een weekend op en neer naar Mexico gevlogen"

20-06-2017 12:52
45

De transfer van Hirving Lozano naar PSV is voor technisch manager Marcel Brands een langdurige kwestie geweest. Brands vertelt dinsdagmiddag aan PSV TV over zijn ervaringen met de van het Mexicaanse Pachuca overgekomen buitenspeler.

"We hebben het in de winterstop al een keer geprobeerd, maar toen lukte het niet", aldus Brands. "Aan het einde van het seizoen leek het wederom heel moeilijk te gaan worden, want er was veel concurrentie. Pachuca wilde hem eigenlijk nog een half jaar houden, maar wij bleven aanhouden en Lozano wilde zelf ook koste wat kost naar PSV. Andrés Guardado en Héctor Moreno hebben hem positieve verhalen over PSV verteld. Dat heeft ons wel heel erg geholpen."

"Als ik iets graag wil en als ik ergens mijn kans zie, geef ik niet snel op. Dat zit in mijn bloed", vervolgt Brands. "Ik ben zelfs in het weekend van de Champions League één dag op en neer gevlogen naar Mexico, 's nachts heen en 's avonds laat weer terug. Ik wilde de mensen daar in de ogen kijken. Uiteindelijk heeft dat wel een stap in de goede richting gezet."

Bekijk het hele interview met Brands hieronder: