'Van Geel probeert Van Persie te strikken; interne verdeeldheid in De Kuip'

'Van Geel probeert Van Persie te strikken; interne verdeeldheid in De Kuip'

21-06-2017 09:41
126

Martin van Geel is groot voorstander van de komst van Robin van Persie naar De Kuip. De technisch directeur van Feyenoord hoopt de 33-jarige aanvaller van Fenerbahçe in de komende maanden te strikken. Dat weet men intern al maanden. De raad van commissarissen van de landskampioen twijfelt over de transfer, meldt Voetbal International. 

Van Persie wordt in augustus 34 jaar. Bij Fenerbahçe speelde de alltime topscorer van Oranje afgelopen seizoen lang niet alle wedstrijden mee. Van Persie kwam tot 24 optredens in de Süper Lig; slechts zes keer deed hij de volledige negentig minuten mee. De RvC heeft met name twijfels over de fysieke gesteldheid van de linkspoot. 

Wedden

Meer odds

Het contract van Van Persie loopt door tot medio 2018. Een terugkeer naar Rotterdam-Zuid wordt een stuk minder gecompliceerd wanneer Fenerbahçe bereid is om de routinier gratis te laten vertrekken. Daar is nu nog geen duidelijkheid over. Een transfervrije aftocht voor RVP betekent dat Fener ook het salaris van de spits kan schrappen. Van Persie zou zo'n vijf miljoen euro per jaar verdienen in Istanbul.