'Geflopte Castaignos verlost van Portugese bank: Eredivisie-club hapt toe'

'Geflopte Castaignos verlost van Portugese bank: Eredivisie-club hapt toe'

21-06-2017 15:22
64

Vitesse ziet in Luc Castaignos een perfecte opvolger voor Ricky van Wolfswinkel. Er is inmiddels contact gelegd met de spits van Sporting Portugal. Dat meldt Voetbal International woensdagmiddag. 

Een jaar geleden maakte Castaignos de overstap van Eintracht Frankfurt naar Portugal. Zijn avontuur in de Primeira Liga is uitgelopen op een fiasco. In een heel seizoen kwam de oud-Feyenoorder tot welgeteld 140 speelminuten in competitieverband. 

Wedden

Meer odds

Vitesse is in gesprek met de spits en zijn management, meldt VI. De onderhandelingen zijn dusdanig concreet, dat er een kans bestaat dat de oud-Feyenoorder zelfs al op 'zeer korte termijn' gepresenteerd kan worden. De aanvaller is woensdag gesignaleerd op het trainingscomplex van de club.

Of Vitesse Castaignos wil huren óf hem direct overneemt van Sporting, is onduidelijk. De bekerwinnaar deed onlangs ook een bod op Samuel Armenteros (Heracles). 

Castaignos begon zijn loopbaan in Rotterdam en werd in 2011 verkocht aan Internazionale. Daarna kwam hij een paar seizoenen uit voor FC Twente.