Gemengde gevoelens over Heerenveen-vertrek: 'Ik had wel meer respect verdiend'

Gemengde gevoelens over Heerenveen-vertrek: 'Ik had wel meer respect verdiend'

22-06-2017 16:23
17

Luciano Slagveer houdt gemengde gevoelens over aan zijn vertrek bij sc Heerenveen. Dit vertelt de 23-jarige buitenspeler, volgend seizoen actief bij het Belgische Lokeren, in gesprek met supportersmagazine Feanfan.

"Ik heb hier een goede tijd gehad, maar soms gebeuren er dingen waardoor het beter is om te vertrekken", aldus Slagveer. "Ik ben misschien niet de beste speler, maar ik had op sommige momenten meer respect en waardering verdiend. Ik heb in Heerenveen acht mooie jaren beleefd. De club bood me de kans mijn jongensdroom waar te maken. Ik debuteerde in het betaalde voetbal en heb er vriendschappen voor het leven opgebouwd. Nu is het tijd voor iets anders."

Slagveer werd naar eigen zeggen vaak negatief benaderd door het kritische publiek. "Ik sluit me zoveel mogelijk voor negatieve geluiden af", vertelt de rappe buitenspeler, die echter niet altijd even makkelijk om kon gaan met alle kritiek. "Rajiv van La Parra heeft hetzelfde meegemaakt, maar als publiek help je je team er niet mee"