'Maher ziet het misschien ook wel zitten, maar het is de vraag of PSV dat wil'

'Maher ziet het misschien ook wel zitten, maar het is de vraag of PSV dat wil'

23-06-2017 14:48
36

Het is niet uitgesloten dat Adam Maher in de zomer PSV verruilt voor AZ. Dat denkt clubwatcher Paul Post, die weet dat de Eindhovense club hem niet voor een appel en ei laat gaan.

Maher werd afgelopen seizoen verhuurd aan het Turkse Osmanlispor en mag weg, maar PSV wil er wat voor terugzien. PSV betaalde vier jaar geleden acht miljoen euro voor hem. "Er gaan geruchten dat AZ hem terug wil hebben. Voor AZ is dat logisch, Maher ziet dat zelf misschien ook wel zitten. Het is de vraag of PSV dat wil", aldus Post bij Omroep Brabant.

De PSV-watcher denkt dat er in de verdediging nog wat bijkomt na het vertrek van Héctor Moreno naar AS Roma. De terugkeer van Jordy de Wijs, die een goed half jaar draaide bij Excelsior, lijkt niet voldoende. Post: "De Wijs verdient een kans, maar ik denk dat PSV nog wel een vervanger gaat halen. Met Daniel Schwaab, Nicolas Isimat-Mirin en De Wijs neem je een risico. Dan doe je ook wel een jasje uit ten opzichte van dit seizoen."

Voor Andrés Guardado ligt waarschijnlijk nog een half jaar bij PSV in het verschiet. "Ik verwacht dat hij in de winter vertrekt, naar Amerika. Dan kan hij het eerste half jaar als mentor voor Hirving Lozano fungeren."