NAC slaat slag op transfermarkt: drietal van Manchester City naar Breda

NAC slaat slag op transfermarkt: drietal van Manchester City naar Breda

24-06-2017 15:45
51

NAC heeft een flinke slag geslagen op de transfermarkt. De Bredanaars hebben zich verzekerd van de komst van Thierry Ambrose, Paolo Fernandes en Pablo Mari. Het drietal wordt gehuurd van Manchester City. De spelers komen zaterdag aan in Nederland en sluiten maandag direct aan bij de eerste training. Dat meldt NAC op de eigen clubsite.

Technisch directeur Hans Smulders is in zijn nopjes. "Thierry, Pablo en Paolo zijn drie zeer getalenteerde spelers die passen in het plaatje dat wij voorafgaand aan het seizoen hebben geschetst. Voor Thierry en Paolo geldt dat zij wekelijks uitblinkers zijn bij het EDS (de jeugdopleiding van Manchester City, red.) van Manchester City en Pablo is al meer ervaren en heeft al flink wat wedstrijden gespeeld in Spanje."

Wedden

Meer odds

"Voor alle drie geldt dat zij met hun specifieke kwaliteiten een substantiële bijdrage kunnen leveren aan ons elftal. We zijn daarom ook zeer verheugd dat ze komend seizoen voor NAC spelen."

Ambrose is een Franse aanvaller. Fernandes speelt als aanvallende middenvelder en Pablo Mari is een verdediger. De eerste twee spelen al sinds 2013 bij The Citizens. Pablo Mari werd door de Engelse club in 2016 weggeplukt bij het Spaanse Gimnàstic.