Update: Raiola laat weer van zich horen en zorgt voor commotie door één letter

Update: Raiola laat weer van zich horen en zorgt voor commotie door één letter

26-06-2017 07:39
21

Blijft-ie wel of blijft-ie niet? Dat is de vraag die heel voetbalminnend Italië momenteel bezighoudt. Hoofdrolspeler Gianluigi Donnarumma reageerde zondagavond zelf op de soap rondom zijn persoon. De talentvolle doelman lijkt wel degelijk bij AC Milan te willen blijven. 

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Donnarumma, creëerde eerder deze maand een gigantische rel door te verkondigen dat zijn cliënt géén nieuw contract gaat signeren in San Siro. De keeper kreeg daarna alle fans van Milan over zich heen

Zaterdag werd er plots gespeculeerd over een mogelijke breuk tussen Donnarumma en Raiola. Daarop volgde zondag een steunbetuiging van de tiener aan zijn zaakwaarnemer. Later op de dag besloot Donnarumma te reageren op zijn persoonlijke Instagram-account. 

'Op dit moment richt ik me op het EK Onder-21. Ik beloof dat ik daarna met mijn familie, zaakwaarnemer en de club ga praten over een nieuw contract', luiden zijn woorden.  

Update 26/06 00.05: De bizarre soap rond Donnarumma wordt gekker en gekker. Kort na de verschijning van zijn post op Instagram liet de Italiaan blijken dat zijn social media-accounts zijn gehackt. Kort daarna verwijderde hij zijn Instagram-account. Het Twitter-account van de keeper is nog wel actief. Raiola deed ondertussen ook een duit in het zakje met een provocerende tweet. Wordt vervolgd. 

Update 26/6 7.39: Na alle ophef heeft Raiola nogmaals van zich laten horen via Twitter. 'Tweets tussen mij en Gigi bestaan uit vriendschap', schrijft de zaakwaarnemer. Hij bevestigt de uitspraak van Donnarumma dat de contractonderhandelingen na het EK voor spelers onder 21 weer worden hervat. 'Maar nu is de nationale ploeg belangrijk.' Waar Raiola met deze tweet de gemoederen had willen kalmeren, is het tegenovergestelde gebeurd. Omdat Raiola zijn cliënt 'Gigi' noemt terwijl zijn bijnaam 'Gigio' is, is er wederom ophef ontstaan.