Heerenveen-directeur kan aan de bak: 'Bij een goed bod gaan we onderhandelen'

Heerenveen-directeur kan aan de bak: 'Bij een goed bod gaan we onderhandelen'

26-06-2017 10:50
10

Hoewel sc Heerenveen inmiddels aan de voorbereiding is begonnen, is de selectie van de Friezen nog allerminst compleet. Volgens technisch manager Gerry Hamstra gaat er nog het een en ander gebeuren in Friesland.

Hamstra laat tegenover het Dagblad van het Noorden weten dat de club in ieder geval een nieuwe buitenspeler wil aantrekken. "We hadden vorig jaar vier vleugelaanvallers, van wie Luciano Slagveer is vertrokken. Dat is een serieuze Eredivisie-speler. Daar moet dus iets bij." Hamstra houdt alvast rekening met een vertrek van Sam Larsson. "We zijn vorig jaar heel helder geweest: Sam was zowel in de winter als de zomer niet te koop. Dat vonden wij ook belangrijk naar onze achterban toe. Nu ligt dat anders. Als er een club komt met een goed bod, dan gaan we onderhandelen."

Wedden

Meer odds

De technisch manager stelt dat sc Heerenveen niet direct genoodzaakt is om spelers te verkopen. "Wij zijn wel een club die daarvan leeft. Wanneer bijvoorbeeld Caner Cavlan (vorig seizoen verhuurd aan het Turkse Sanliurfaspor, red.) een stap maakt, dan geeft dat ruimte voor anderen. Maar laat heel duidelijk zijn: clubs moeten niet denken dat ze bij Heerenveen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten."