De Boer gewaarschuwd voor Italiaanse fout: 'Dat moet-ie niet gaan doen'

De Boer gewaarschuwd voor Italiaanse fout: 'Dat moet-ie niet gaan doen'

27-06-2017 09:34
28

Frank de Boer moet niet de fout maken om, net als in Milaan, bij zijn nieuwe club Crystal Palace direct het roer volledig om te willen gooien. Dat zegt Martijn Krabbendam bij radioprogramma Sportforum van de NOS. 

"De fout die De Boer bij Inter maakte, is dat hij die Italianen ging uitleggen hoe voetbal werkt. Bij Palace spelen ze al 150 jaar hetzelfde voetbal. Het is niet gezegd dat je het zo moet houden, maar hij moet niet ineens het roer helemaal omgooien", aldus de Voetbal International-journalist. 

Volkskrant-collega Willem Vissers is verrast door de keuze van De Boer. "Twee jaar geleden had toch niemand dit gedacht? Crystal Palace, de vijfde club van Londen. Blijkbaar was hij na zijn mislukte avontuur bij Inter niet meer zo gewild."

Krabbendam stelt 'dat dit nu eenmaal de realiteit is'. "Ronald Koeman deed het uitstekend bij Feyenoord en kwam bij Southampton terecht. Het is niet gezegd dat als je goed presteert in de Eredivisie de clubs voor je in de rij staan. Het is al moeilijk genoeg om in de Premier League te komen."

Lees ook: "Veltman zou een interessante optie kunnen zijn. Ik ken hem door en door"

No Poll