Drukke weken in Utrecht: Als er zich een kans voordoet, zullen we erop duiken

Drukke weken in Utrecht: "Als er zich een kans voordoet, zullen we erop duiken"

27-06-2017 11:01
39

FC Utrecht is nu al klaar voor het nieuwe seizoen. De Domstedelingen zijn pas net begonnen aan de voorbereiding, maar hebben de selectie nu al zo goed als rond.

"We hebben er bewust voor gekozen om de selectie nu al serieus neer te zetten met het oog op onze eerste verplichting, die al op 13 juli is. Daar hebben we de afgelopen maanden gericht naar toe gewerkt", aldus trainer Erik ten Hag tegenover De Telegraaf. Aanvoerder Willem Janssen sluit zich hierbij aan. "Dat er al zo snel deze selectie staat, geeft aan dat we grote ambities hebben en er alles aan doen om het hoofdtoernooi van de Europa League te halen."

De kans is echter aanwezig dat steunpilaren Yassin Ayoub en Sofyan Amrabat nog vertrekken. "We zullen voor elke speler vechten om met FC Utrecht onze ambities te verwezenlijken", laat Ten Hag weten. De hoofdtrainer blijft echter alert op mogelijke versterkingen. "Wij kijken continu naar beter. Goed is niet goed genoeg, wij willen altijd beter. Daarom blijven we alert op de transfermarkt. Als er zich een kans voordoet, dan zullen we erop duiken."

Simon Makienok (Palermo), Cyriel Dessers (NAC), Chris David (Go Ahead Eagles), Sander van de Streek (SC Cambuur), Bilal Ould-Chikh (clubloos) en Nick Marsman (FC Twente) zijn de versterkingen tot dusver.