Sánchez mysterieus over toekomst: Daar zijn waar je op dat moment moet zijn

Sánchez mysterieus over toekomst: "Daar zijn waar je op dat moment moet zijn"

27-06-2017 12:30
65

Ajax-verdediger Davinson Sánchez weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. Dit vertelt de 21-jarige stopper in een interview met het Colombiaanse medium Futbolred.

Sánchez heeft na zijn indrukwekkende debuutseizoen in Europa de belangstelling van onder meer FC Barcelona gewekt. De Colombiaan heeft echter geen idee hoe zijn nabije toekomst eruit ziet en gaat niet expliciet in op vragen over een mogelijke transfer. "Ik blijf rustig. Er verschijnen allerlei geruchten en speculaties over wat ik volgend jaar ga doen. Maar het is belangrijk om daar te zijn waar je op dat moment moet zijn en daar te laten zien wat nodig is om een volgende stap te zetten."

De verdediger vindt echter niet dat hij uitgeleerd is bij Ajax. "Ik zit nog niet aan mijn top. Ik wil altijd nieuwe dingen blijven leren en belangrijke doelen blijven behalen." Volgens Sánchez is het een voordeel dat hij net na het winnen van de Copa Libertadores met het Colombiaanse Atlético Nacional bij Ajax terechtkwam. "Ik arriveerde bij Ajax met wedstrijdritme, dat heeft ervoor gezorgd dat ik snel aan kon sluiten bij het team en kon laten zien wat ik kan. Wedstrijd na wedstrijd kwam mijn niveau hoger te liggen."

No Poll