Ik weet niet of Amrabat volgend seizoen nog bij Utrecht speelt

"Ik weet niet of Amrabat volgend seizoen nog bij Utrecht speelt"

28-06-2017 16:00
27

Erik ten Hag houdt rekening met een mogelijk vertrek van Sofyan Amrabat. De oefenmeester hoopt de speler te behouden, maar weet dat hij het niet alleen voor het zeggen heeft.

De trainer weet dat Amrabat en ook Yassin Ayoub in de belangstelling van andere clubs staan. "We hebben een heel goed jaar gehad. Dan komen spelers individueel in de spotlight te staan en dat trekt de aandacht van clubs. Je noemt er twee op, maar er zijn veel meer spelers die in de belangstelling staan. We zullen voor elke speler vechten. Maar ik weet niet of Amrabat volgend seizoen nog bij Utrecht speelt", laat Ten Hag weten aan RTV Utrecht.

"We zagen Amrabat als middenvelder voor de lange termijn. Maar als een speler rijp is of hij erg graag weg wil en de prijs wordt betaald, dan is het zo in deze wereld dat de speler dan vertrekt", aldus Ten Hag. Amrabat staat hoog op het lijstje bij Feyenoord. De Rotterdammers zouden al een aanbieding van 2,5 miljoen euro bij FC Utrecht hebben neergelegd, maar de club ging niet akkoord.