Heracles haalt spits terug uit Engeland: Risico hoeven we nu niet te nemen

Heracles haalt spits terug uit Engeland: "Risico hoeven we nu niet te nemen"

29-06-2017 14:32
9

Paul Gladon keert terug naar Heracles Almelo. De 25-jarige spits wordt voor een seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers, melden de Almeloërs donderdag.

Bij de Engelse Championship-club kwam Gladon afgelopen seizoen nauwelijks aan spelen toe. De spits keert derhalve terug naar de club die hij in 2016 voor Engeland verliet. "Ik ben blij terug te zijn bij Heracles Almelo", reageert Gladon op de website van Heracles. "Ik heb vorig jaar met veel mensen binnen de club contact gehouden, het voelt dus alsof ik helemaal niet weg ben geweest. Ik hoop hier weer veel aan spelen toe te komen."

Wedden

Meer odds

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma legt uit waarom Gladon teruggehaald is naar Almelo. "Vincent Vermeij raakte in februari na het sluiten van de transferwindow helaas geblesseerd waardoor we geen versterking meer konden halen ", zegt de beleidsman. "We hebben dus de tweede helft van het seizoen met Samuel maar de beschikking gehad over één echte spits. Dat risico hoeven we nu niet te nemen. Met Paul halen we een goede spits in huis, een jongen die de club kent en bij iedereen geliefd is. Daar zijn we content mee. Vincent krijgt de tijd om goed te revalideren."