Euforische Mulder: Hij was lovend over de club en ook Mike was erg positief

Euforische Mulder: "Hij was lovend over de club en ook Mike was erg positief"

Gepubliceerd: donderdag 29 juni 2017 om 15:15do 29-06-2017 om 15:15

Erwin Mulder is in de zevende hemel met zijn transfer naar Premier League-formatie Swansea City. Donderdag zette de doelman zijn handtekening onder een driejarig contract. Hij sprak de afgelopen weken met zijn nieuwe teamgenoten Leroy Fer en Mike van der Hoorn, vertelt Mulder op de website van zijn management Soccer Vision. 

"Met Leroy heb ik in de jeugd van Feyenoord en later ook in het eerste al jaren samengespeeld, dus dat is allemaal heel vertrouwd. Hij was lovend over de club en ook Mike was erg positief", steekt de sluitpost van wal. 

"De club heeft in de gesprekken laten weten dat de Poolse keeper Lukasz Fabianski voorlopig gewoon de eerste doelman blijft. Hij is Pools international, keepte jarenlang voor Arsenal en doet het nu hier al drie jaar goed, dus dat lijkt me ook logisch. Maar de club gaf aan dat ik volgens hen weinig voor hem onder doe en dat ik gewoon de concurrentiestrijd moet aangaan", vervolgt Mulder.

"Ik ben nu 28 jaar en kan me hier zeker nog ontwikkelen, door dagelijks op hoog niveau te trainen en wekelijks toe te leven naar wedstrijden tegen grote clubs. Ik kijk er enorm naar uit om straks onderdeel te zijn van de grootste en best bekeken competitie ter wereld."

Lees ook: Droomtransfer officieel: Mulder eerste zomerdeal van Premier League-club

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Mulder goed genoeg voor de Premier League?

Ja
20%
Nee
80%
(275 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws