NEC geeft klap op huurtransfer: 'Hele mooie uitdaging, ik ben ontzettend gretig'

NEC geeft klap op huurtransfer: 'Hele mooie uitdaging, ik ben ontzettend gretig'

30-06-2017 13:30
12

Anass Achahbar speelt volgend seizoen in het shirt van NEC. De Nijmegenaren hebben het nieuws vrijdagmiddag bevestigd via de officiële kanalen.

Achahbar wordt één seizoen gehuurd van PEC Zwolle, waar de ex-Feyenoorder afgelopen seizoen een bijrol vervulde. De 23-jarige spits kijkt uit naar zijn avontuur in Nijmegen. "Er ligt een hele mooie uitdaging voor deze club en ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen. Ik ben ontzettend gretig en kijk er naar uit om hier in Nijmegen succes te hebben. Samen met het team, de supporters en de organisatie wil ik NEC zo snel mogelijk terugbrengen naar de Eredivisie."

Ook NEC-directeur Remco Oversier is tevreden over de deal. "Met Anass halen we komend seizoen een echte voetballende spits in huis die hunkert naar speelminuten, om zichzelf verder te ontwikkelen. Door deze huurovereenkomst te sluiten, kunnen we dit seizoen van zijn kwaliteiten gebruik maken binnen de mogelijkheden die we hebben en kunnen we aan het eind Anass, indien de samenwerking bevalt, voor lange termijn vastleggen."