Broers vertrekken na 25 jaar bij PSV: Dit aanbod wilde ik niet laten lopen

Broers vertrekken na 25 jaar bij PSV: "Dit aanbod wilde ik niet laten lopen"

02-07-2017 07:49
26

Met het vertrek van Nigel en Jesse Bertrams is er een einde gekomen aan opgeteld 25 jaar in de opleiding van PSV. De één gaat keepen bij NAC Breda, de ander tekende deze week een contract bij SC Cambuur.

"Een aardig eindje rijden", zegt Jesse Bertrams, die komend seizoen onder de lat staat in Leeuwarden, tegen het Eindhovens Dagblad. "En het tweede mooie nieuwtje voor onze familie in een week tijd. Mijn broer wordt keeper bij NAC en ik nu bij Cambuur. Uiteindelijk zijn we toch allebei goed terechtgekomen."

De broers slaagden er in Eindhoven niet in door te breken in de hoofdmacht. "Het wordt tijd om op eigen benen te staan en hier iets neer te zetten", aldus Jesse over zijn transfer naar Cambuur. "Dit aanbod wilde ik niet laten lopen. Cambuur heeft voor mij echt moeite gedaan en was enorm geïnteresseerd."

"Dit is een club met mogelijkheden. Cambuur zal altijd voor het kampioenschap gaan en als dat niet lukt voor promotie. Het is een club met een grote en fanatieke achterban en ik heb ontzettend veel zin om hier te gaan spelen", besluit de 22-jarige doelman.