Roda JC verlengt contract van 'knokker' met twee jaar: Uiteraard zijn we blij

Roda JC verlengt contract van 'knokker' met twee jaar: "Uiteraard zijn we blij"

02-07-2017 13:14
14

Henk Dijkhuizen blijft speler van Roda JC. De club uit Kerkrade maakte zondag bekend dat de 25-jarige vleugelverdediger een tweejarig contract heeft ondertekend.

In de overeenkomst is een optie voor een extra seizoen opgenomen. "Henk Dijkhuizen is een speler die in het verleden een goede indruk heeft achtergelaten en past bij de club Roda JC", verklaart technisch manager Harm van Veldhoven op de clubsite. "Hij heeft een vervelende periode meegemaakt waarin hij hard geknokt heeft om weer op niveau terug te komen. Uiteraard zijn we blij dat we nu met elkaar een nieuwe samenwerking aangaan."

Dijkhuizen staat sinds de zomer van 2013 onder contract bij Roda JC, dat hem overnam van Sparta. In april 2016 raakte hij met een aflopend contract op zak zwaar geblesseerd. Roda hield hem vervolgens als amateur bij de club en zijn rol leek uitgespeeld, totdat Huub Stevens het voor het zeggen kreeg als opvolger van de vertrokken Yannis Anastasiou. In de beslissende play-off tegen MVV stond Dijkhuizen twee keer in de basis en Roda handhaafde zich.