Feyenoord weigert nieuwe transfer: 'Roma wordt genoemd, maar geen sprake van'

Feyenoord weigert nieuwe transfer: 'Roma wordt genoemd, maar geen sprake van'

02-07-2017 13:38
21

Tonny Vilhena is niet bezig met een vertrek bij Feyenoord. De laatste dagen valt zijn naam regelmatig in het Italiaanse geruchtencircuit.

Van een transfer is echter geen sprake, benadrukt zijn zaakwaarnemer. "Ik word de laatste dagen veel gebeld door journalisten uit Italië", zegt Yalcin Zöhre desgevraagd tegen het Algemeen Dagblad. "AS Roma wordt genoemd, maar er is geen sprake van een vertrek, Vilhena wil met Feyenoord de Champions League in."

Feyenoord ziet een transfer in elk geval niet zitten. Eljero Elia (Istanbul Basaksehir) en Rick Karsdorp (AS Roma) zijn vertrokken, terwijl Dirk Kuyt (gestopt) en Steven Berghuis (terug naar Watford) er ook niet meer bij zijn. Derhalve wil de Rotterdamse leiding de groep bij elkaar houden.

"Dat standpunt snap ik", aldus Zöhre tegen het AD. "En Vilhena wil na het geweldige afgelopen seizoen de volgende stap zetten met deze club." Een jaar geleden was Vilhena al dicht bij een Italiaanse transfer, maar vanwege zijn zieke moeder zegde hij Sampdoria af. In de tussentijd verlengde de Oranje-international zijn contract tot medio 2020.