Aissati-soap bij ADO: 'Dat ging hem te ver. Dan heeft het voor ons geen zin'

Aissati-soap bij ADO: 'Dat ging hem te ver. Dan heeft het voor ons geen zin'

02-07-2017 16:21
29

De mini-soap rond Ismaïl Aissati en ADO Den Haag is het gevolg van een communicatie-misverstand. Dat laat trainer Fons Groenendijk zondagmiddag weten aan het Algemeen Dagblad. ADO meldde eerder op de dag dat de oud-speler van Ajax en PSV kwam meetrainen in Den Haag, met de kans op een contract. Dat was echter helemaal niet de intentie van de hoofdrolspeler zelf. 

"Een communicatie-misverstand", zegt Groenendijk. "Een speler van zijn kaliber hoeft mij niet te overtuigen. Aissati zou absoluut een toegevoegde waarde zijn voor ADO Den Haag. Maar het ging hem een stap te ver. Dan heeft het voor ons ook geen zin. Hij heeft me laten weten dat hij niet komt. Het is beter dat je daar meteen duidelijkheid over hebt."

Aissati zit sinds zijn vertrek bij het Turkse Alanyaspor zonder club. Hij zoekt naar een nieuwe werkgever en wilde in de tussentijd graag ergens meetrainen. "Maar meetrainen, daar beginnen we niet aan. Als je komt, willen we je ook vastleggen", luiden de duidelijke worden van Groenendijk. 

Lees ook: Aissati alweer weg bij ADO Den Haag: "Dus zie ik maar van de trainingen af"