Openhartige Willems verwacht dat hij vertrekt: 'Geen genoegen nemen met een zes'

Openhartige Willems verwacht dat hij vertrekt: 'Geen genoegen nemen met een zes'

03-07-2017 21:11
30

Een zeer openhartige Jetro Willems heeft in een interview met FOX Sports een boekje open gedaan over zijn toekomst. De verdediger van PSV verwacht dat hij gaat vertrekken uit Eindhoven.

"Als de kans daar is en ik weg kan gaan, ga ik weg", aldus de linksback. "Maar het is niet dat ik sta te popelen om te vertrekken. Of het gaat gebeuren? Ik denk het wel. Het is voor mij belangrijk om op trainingen en in wedstrijden iets extra's te geven, naar wat ik kan natuurlijk. Ik wil geen genoegen nemen met een zes. Dat deed ik weleens."

Willems geeft echter wel aan dat hij niet bezig is met een transfer, maar dat de focus momenteel op PSV ligt. "Daar ben ik niet mee bezig, maar ik ben wel benieuwd. Het is mijn zevende seizoen bij PSV. Het is een beetje routine. Je kent de club, iedereen. Toen ik zeven jaar geleden van Sparta kwam, was alles nieuw. Nieuwe club, omgeving, mensen. Mijn focus ligt nu wel hier."

De verdediger vertelt dat hij een 'prikkel' nodig heeft om zich als speler te blijven ontwikkelen. "Die heb ik zeker nodig. Vorig seizoen heb ik gezien dat ik dat moeilijk vond. Het zijn geen excuses, maar misschien lag het ook daaraan."