Belangstelling uit Turkije voor PSV'er: Ik wil eerst nog even wachten

Belangstelling uit Turkije voor PSV'er: "Ik wil eerst nog even wachten"

04-07-2017 07:40
15

Adam Maher staat in de belangstelling van diverse clubs uit Turkije. De 23-jarige middenvelder van PSV onthult dat in gesprek met De Telegraaf. Het contract van Maher loopt nog één jaar door in Eindhoven. PSV lijkt bereid om hem te verkopen.

Afgelopen seizoen werd Maher verhuurd aan Osmanlispor. "Er is een aantal Turkse clubs dat interesse heeft. Alles is nog een optie, maar ik wil eerst nog even wachten om te kijken wat er op mijn pad komt", zei hij maandag na de eerste training van het nieuwe seizoen.

"Mijn voorkeur gaat uit naar spelen in een van de topcompetities. De keuze moet nu goed zijn. Daarbij is het heel belangrijk dat ik bij een nieuwe club vooruitzichten heb om te gaan spelen. Op mijn leeftijd moet ik niet weer een seizoen op de bank gaan zitten."

Vooralsnog draait hij dus gewoon mee in Eindhoven. "Ik heb het afgelopen seizoen van PSV helemaal gevolgd. Ik had in Turkije een tv met Nederlandse kanalen. Ik vond het heel jammer hoe het liep. Ook al was ik er niet bij, toch hoopte ik dat PSV kampioen zou worden. Als je ergens hebt gespeeld blijft zo'n club in je hart zitten."