De Jong is strijdbaar: Verwacht dat er weer een heel sterk elftal staat

De Jong is strijdbaar: "Verwacht dat er weer een heel sterk elftal staat"

04-07-2017 11:20
33

Luuk de Jong is er alles aan gelegen om zich met PSV te revancheren voor het vorige seizoen. Dit vertelt de aanvoerder dinsdagochtend aan Voetbal International.

"Je moet altijd genieten op vakantie, uitrusten en jezelf weer helemaal opladen", aldus De Jong. "Maar ik heb wel het zure gevoel van afgelopen seizoen meegenomen. Dat moet ook, denk ik. Daar ben je topsporter voor. Als het me niets zou doen, zou dat ook raar zijn." De aanvalsleider van PSV beaamt dat het vorig seizoen een stuk minder liep dan in de twee seizoenen daarvoor. "Toen was er alleen maar euforie, maar nu sta ik hier met een totaal ander gevoel. Die euforie wil je altijd hebben en daar moeten we dit seizoen weer keihard voor gaan."

"Ik verwacht dat er nog veel spelers bij zullen komen en dat er weer een heel sterk elftal staat", vervolgt De Jong. "We moeten ervoor zorgen dat we weer in die flow komen die we vroeger hadden, dat we elke wedstrijd wel een keer scoorden. Als aanvoerder moet ik ervoor zorgen dat ik het team daarin meeneem."

Lees ook: 'Ik sta nog tot 2020 onder contract bij PSV en wil vol gaan voor revanche'