'Gudde strijdt met mogelijke opvolger bij Feyenoord om KNVB-directeurschap'

'Gudde strijdt met mogelijke opvolger bij Feyenoord om KNVB-directeurschap'

05-07-2017 07:44
16

Jan de Jong is kandidaat om Eric Gudde op te volgen als algemeen directeur van Feyenoord. De NOS-directeur is tegelijkertijd samen met Gudde in beeld voor het directeurschap betaald voetbal bij de KNVB, zo meldt Voetbal International.

De interesse van Feyenoord in De Jong kan de weg wel eens vrijmaken voor Gudde in Zeist. "Ik zie het maar als een compliment dat ik word genoemd, leuker dan dat je níét wordt genoemd", zegt hij tegen VI. "Ik heb wel een planning in mijn hoofd, al ben ik ook afhankelijk van hoe snel Feyenoord een opvolger heeft gevonden en of die wel of niet moet worden ingewerkt. Daarom vertrek ik vóór 30 november. Dat geeft ons allemaal tijd."

Wedden

Meer odds

Gudde vertrekt in ieder geval met een goed gevoel bij Feyenoord. "Stel dat ik was vertrokken met alleen zwarte cijfers en de club bouwt met een nieuw stadion, trainingscomplex en opleiding aan de toekomst. Had het toch gevoeld of er iets ontbrak. Prijzen pakken is alles, daarom was de ontlading bij iedereen, inclusief mezelf, zo krankzinnig groot."