Pasveer rondt transfer af: Ik heb ook nog met Bosz en Krüzen gesproken

Pasveer rondt transfer af: "Ik heb ook nog met Bosz en Krüzen gesproken"

05-07-2017 13:06
31

Remko Pasveer mag zich officieel speler van Vitesse noemen. De 33-jarige doelman komt over van PSV en tekent een contract voor drie seizoenen.

PSV en Vitesse en werden het deze week eens over de transfersom en woensdag volgde een persoonlijk akkoord. Pasveer is blij met zijn transfer. "Na mooie jaren bij PSV ben ik er aan toe om nog een keer vol de strijd aan te gaan om eerste doelman te worden", zegt hij op de website van zijn nieuwe club.

Wedden

Meer odds

"Ik heb ook nog met Peter Bosz en Hendrie Krüzen gesproken, die vol lof waren over de club en de faciliteiten. Ik breng ervaring mee en weet wat er allemaal bij komt kijken om in de groepsfase van een Europees toernooi uit te komen. Ik ga met vertrouwen de concurrentiestrijd aan om een plek onder de lat te verdienen."

Pasveer is na Thomas Bruns, Thulani Serero, Fankaty Dabo, Tim Matavz en Bryan Linssen de zesde zomerse versterking van Vitesse. "Met de komst van Remko hebben wij weer een stap gezet om kwaliteit en routine in onze as te krijgen", verklaart technisch directeur Mo Allach. "Remko heeft bewezen een hele stabiele doelman te zijn. Tel daarbij zijn ervaring op, ook op internationaal niveau, en hij kan van grote waarde zijn voor Vitesse."