International eist transfer naar FC Twente: 'Altijd een droom van me geweest'

International eist transfer naar FC Twente: 'Altijd een droom van me geweest'

05-07-2017 15:52
21

Aron Sigurdarson wil koste wat kost naar FC Twente verkassen. Dat heeft hij zijn club Tromsø deze week laten weten, vertelt hij in gesprek met lokale media. De IJslandse aanvaller kreeg onlangs te horen dat zijn transfer naar Enschede op de klippen was gelopen. 

Twente trok de stekker uit onderhandelingen met Tromsø IL, omdat de Noorse club een half miljoen euro voor Sigurdarson wil ontvangen. Zo'n bedrag kunnen de Tukkers niet ophoesten. "Een transfer is goed voor beide partijen", vindt Sigurdarson. "Trømso heeft mij beloofd dat ze weer met FC Twente zullen gaan praten"

"Als er geen akkoord komt, dan kan ik er verder weinig meer aan doen. Dan moet ik hier doorgaan. Ik heb een contract hier, maar ik heb heel duidelijk gemaakt dat ik wil dat deze transfer doorgaat. Ik weet zeker dat mijn teamgenoten goed genoeg zijn om mijn vertrek in te vullen."

Tromsø weet dat hij graag naar een grotere competitie wil verkassen. "Dat vergroot mijn kansen op een plek in het nationale elftal. Het is bovendien altijd een droom van me geweest om in Nederland te spelen."

Lees ook: FC Twente trekt stekker uit onderhandelingen: "Zoveel geld hebben we niet"