Update: Merkwaardige gang van zaken rond Castro-transfer: 'Raar verhaal'

Update: Merkwaardige gang van zaken rond Castro-transfer: 'Raar verhaal'

Gepubliceerd: donderdag 6 juli 2017 om 11:57do 06-07-2017 om 11:57

Bram Castro lijkt tóch niet naar AA Gent te verkassen. Het was de bedoeling dat de 34-jarige keeper in Gent Brian Vandenbussche zou komen vervangen, maar kennelijk is de transfer helemaal niet officieel. Dat meldt Het Belang Van Limburg donderdag. 

AA Gent zou alsnog van de komst van Castro afzien. Sint-Truiden heeft dit ook begrepen; die club doet nu een poging om de routinier van Heracles Almelo in te lijven. Castro kwam in het verleden al twee keer uit voor STVV. Castro zoekt een club dichtbij huis. STVV zou volgens Het Belang van Limburg voor hem een nóg mooiere oplossing zijn. 

Castro is overigens niet de eerste keuze van STVV. AA Gent heeft inmiddels laten weten dat het reservedoelman Yannick Thoelen voorlopig gaat houden. Thoelen kwam afgelopen seizoen tot elf wedstrijden in de Jupiler Pro League. Hij verloor zijn plek onder de lat aan winteraankoop Lovre Kalinic. De Kroaat staat nu op zijn beurt in de belangstelling van Leicester City

Update 11.57: Volop onduidelijkheid rond de transfer van Castro naar België. Aan De Telegraaf laat Heracles weten dat er 'gewoon een deal is met AA Gent'. Een overstap naar een andere club zou helemaal niet aan de orde zijn. Tubantia meldt dat Heracles op dit moment 'helemaal niets hoort' uit Gent. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws