PEC strikt Boer-rivaal: Twee Eredivisie-waardige doelmannen onder contract

PEC strikt Boer-rivaal: "Twee Eredivisie-waardige doelmannen onder contract"

08-07-2017 17:26
12

PEC Zwolle heeft zich langer verzekerd van de diensten van Mickey van der Hart. De doelman heeft zijn contract in Zwolle tot medio 2019 verlengd.

Van der Hart, oud-doelman van Ajax, speelt al twee seizoenen bij de Blauwvingers. Hij krijgt met Diederik Boer wel een grote concurrent erbij. "Hier in Zwolle heb ik het ontzettend naar mijn zin. Het doet mij dan ook goed dat de verlenging is rondgekomen en ik hier langer onder contract sta", zegt Van der Hart op de officiële website. "Ik ben klaar voor de strijd om een basisplaats en heb veel zin en vertrouwen in het komende seizoen."

Technisch directeur Gerard Nijkamp is ook verheugd dat de 23-jarige doelman blijft. "Mickey heeft in de twee jaar dat hij hier speelt een sterke ontwikkeling doorgemaakt en ondanks zijn relatief jonge leeftijd, al veel wedstrijden op het hoogste niveau gekeept. Met Diederik Boer gaat hij nu de strijd aan wie zich dit seizoen eerste doelman van PEC Zwolle mag noemen. Voor de club is het daarbij erg fijn om de komende jaren twee Eredivisie-waardige sluitposten onder contract te hebben", aldus Nijkamp.