'Twente in verregaande onderhandelingen met spits; snel akkoord verwacht'

'Twente in verregaande onderhandelingen met spits; snel akkoord verwacht'

Gepubliceerd: maandag 10 juli 2017 om 13:56ma 10-07-2017 om 13:56

FC Twente hoopt spoedig een nieuwe spits aan de selectie toe te kunnen voegen. De Tukkers zijn in verregaande onderhandelingen met Marko Kvasina. De twintigjarige Oostenrijker staat momenteel onder contract bij Austria Wien. Twente hoopt hem spoedig te kunnen contracteren.

Dat meldt TC Tubantia maandag. Bij Austria Wien had Kvasina een aflopend contract. Twente hoopt spoedig een akkoord te bereiken met de boomlange spits (1 meter 94), zodat het hem aan de selectie toe kan voegen. Volgens Transfermarkt wordt de waarde van Kvasina geschat op 400.000 euro.

De afgelopen drie seizoenen speelde Kvasina 36 wedstrijden in het eerste elftal van de Oostenrijkse club, waarin hij drie doelpunten maakte. Het afgelopen seizoen was hij in zestien competitieoptredens niet trefzeker. Kvasina is een voormalig Oostenrijks jeugdinternational die in Enschede de concurrentiestrijd aan moet gaan met Tom Boere, die eerder gecontracteerd werd. Boere maakte het afgelopen seizoen 33 doelpunten in de Jupiler League. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws