Feyenoord ontkurkt champagne: steunpilaar verlengt contract tot medio 2021

Feyenoord ontkurkt champagne: steunpilaar verlengt contract tot medio 2021

10-07-2017 18:57
40

Jens Toornstra heeft maandag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Feyenoord. De 28-jarige middenvelder bereikte eerder al overeenstemming met de Rotterdammers. Hij ligt nu tot de zomer van 2021 vast in De Kuip.

De oude verbintenis van Toornstra liep medio 2018 af. Hij heeft er inmiddels drie seizoenen opzitten bij Feyenoord. De oud-speler van FC Utrecht had dit seizoen met veertien doelpunten en negen assists in de competitie een belangrijk aandeel in de eerste landstitel van Feyenoord sinds 1999.

"Beter kan het seizoen niet beginnen", laat Toornstra weten op de clubsite. De middenvelder verscheen maandag voor het eerst weer op het trainingsveld. "Ik was echt blij dat ik vandaag weer met die gasten op het veld mocht staan. Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen. Alle kleine pijntjes zijn weg, we kunnen weer fris beginnen."

Toornstra hoopt de goede lijn door te trekken. Hij schopte het onlangs tot het Nederlands elftal. "En daar wil ik graag vast bij blijven. Daarvoor zal ik eerst moeten presteren bij de club. Hoe ik vorig seizoen bezig was, dat was goed. Dat wil ik komend seizoen graag vasthouden."