Van Geel looft 'Feyenoord-voorbeeld': Zulke spelers wil je graag in je selectie

Van Geel looft 'Feyenoord-voorbeeld': "Zulke spelers wil je graag in je selectie"

11-07-2017 18:53
32

Martin van Geel ziet Jan-Arie van der Heijden als een perfect voorbeeld van het huidige topsportklimaat bij Feyenoord. De 29-jarige verdediger tekende dinsdag een nieuw contract, dat hem tot medio 2020 in De Kuip houdt.

"Het is eigenlijk een familie geworden bij Feyenoord. Daarin heerst een heel goed klimaat, waarin iedereen zich prettig voelt en ook een klimaat waarin je tot prestaties kan komen. Jan-Arie is daar eigenlijk het voorbeeld van", zegt Van Geel tegen Feyenoord TV. "Hij doet er alles voor en hij laat er alles voor. Hij doet extra training om nog sterker te worden, om sneller te worden. Als je dat allemaal doet en het rendeert op deze manier, zulke spelers wil je graag in je selectie hebben."

Wedden

Meer odds

Ook Van der Heijden kijkt ernaar uit om nieuwe successen te boeken met Feyenoord. "Ik denk dat vorig seizoen naar meer smaakt. Ik heb het goed naar mijn zin. We hebben een heerlijk seizoen gehad, zijn kampioen van Nederland geworden", aldus de verdediger. "Ik heb zin om ook de komende jaren mooie resultaten te halen hier."

"Iedereen heeft gewoon weer zin om het te laten zien dit jaar", vervolgt de oud-speler van Vitesse. "Vorig seizoen was fantastisch, maar in de voetballerij vergeten ze dat ook snel. Wij zullen moeten laten zien dat we weer mee gaan doen om de prijzen. Ik ben ervan overtuigd dat we zo'n goed team hebben dat we dat weer gaan doen. Het is een mooie uitdaging."