Via PSV naar 'topcompetitie': Lukt dat niet, dan zullen we verder moeten kijken

Via PSV naar 'topcompetitie': "Lukt dat niet, dan zullen we verder moeten kijken"

11-07-2017 21:16
32

Adam Maher heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar een topcompetitie. De middenvelder komt bij PSV al een tijdje niet meer aan bod en mag vertrekken. Vorig jaar werd hij verhuurd aan Osmanlispor.

"Ik kijk eerst naar de topcompetities, een stap in die richting heeft mijn voorkeur. Lukt dat niet, dan zullen we verder moeten kijken. Ik ben nog jong", zegt de 23-jarige Maher in gesprek met Voetbal International.

Maher werd in 2013 voor acht miljoen euro overgenomen van AZ. De verwachtingen waren hoog en daar waar het begin goed was, werd het daarna minder. "Ik heb in mijn eerste twee seizoenen bij PSV veel gespeeld, ben twee keer kampioen geworden en heb twee keer de Johan Cruijff Schaal gewonnen. Maar daar praat niemand over."

"Daarna is het minder geworden. Dat heeft met bepaalde factoren te maken, daar wil ik niets over zeggen. De dingen lopen toch zoals ze moeten lopen. Bij AZ leefde ik op een roze wolk, nu heb ik ook wat tegenslag meegemaakt, maar daar ben ik alleen maar sterker van geworden. Ik weet wat ik kan en ik ben nog altijd heel ambitieus."