Feyenoord waarschuwt: Dan zal de prijs een absoluut clubrecord betekenen

Feyenoord waarschuwt: "Dan zal de prijs een absoluut clubrecord betekenen"

12-07-2017 14:07
53

Feyenoord staat na de transfers van Rick Karsdorp en Terence Kongolo 'sterker dan ooit' en dus hoeft de kampioen van Nederland nu absoluut geen spelers meer te verkopen. Klopt er voor het einde van de transferwindow nog een topclub aan, dan kan Feyenoord de absolute hoofdprijs vragen. 

Dat zegt trainer Giovanni van Bronckhorst in gesprek met Voetbal International. "We staan zo sterk dat er geen speler meer weg hoeft. Je kunt het nooit helemaal uitsluiten, want je weet nooit wat voor kaliber club zich meldt. Maar stel dat er weer een bod komt op een speler van ons, dan zal de prijs een absoluut clubrecord betekenen."

"Daarbij hebben we zelf al een aantal spelers gehaald voor in de helikopter tijdens de Open Dag en wie weet wordt er komende week meer duidelijk", vervolgt de coach. "Als we kijken naar de spelers die zijn vertrokken, weeg je altijd af of dat wel goed is voor de club. De prijs was in orde en ik ben trots op de stap die vooral Rick en Terence hebben gemaakt, dat mag je als club ook wel zijn. Tegelijk biedt hun vertrek weer kansen voor andere jongen."

De landskampioen is sowieso nog op zoek naar een nieuwe linksback én een vleugelaanvaller.