'Natuurlijk vind ik het mooi dat Ajax interesse heeft. Elk talent droomt ervan'

'Natuurlijk vind ik het mooi dat Ajax interesse heeft. Elk talent droomt ervan'

13-07-2017 07:35
26

Allan Okello is (nog) niet onderweg naar Ajax. Het zeventienjarige talent uit Oeganda staat in de belangstelling van de vice-kampioen van Nederland, maar hij en zijn zaakwaarnemers hebben meerdere ijzers in het vuur. Dat vertelt Okello aan Swift Sport. 

Begin juli schreven Zuid-Afrikaanse media dat de aanvaller, die in dienst is van Kampala Capital City Authority (KCCA), aan de slag gaat bij Ajax. "Mijn zaakwaarnemer onderhandelt met een groot aantal clubs en ik ga serieus nadenken over een vertrek als er een goed aanbod ligt. Hij praat inderdaad ook met Ajax, ik hoop dat alles goed zal gaan."

Okello staat in Afrika te boek als een wonderkind. Hij maakte afgelopen jaar furore en mag nu dromen van een overstap naar een grote competitie. "Natuurlijk vind ik het mooi dat Ajax interesse in mij heeft. Het is een van de grootste clubs van Europa. Elk talent droomt ervan om genoemd te worden bij Ajax."

"Maar op dit moment heb ik een contract bij KCCA. Zij hebben veel vertrouwen in mij en ze gaven mij de kans om mijn kwaliteiten te laten zien. Ik ben nog altijd jong, ik wacht af wat er gaat gebeuren."

Lees ook: 'Wonderkind naar Ajax: Oegandese club krijgt vier duels in Nederland door deal'